Promotiefilm maken? Hoe maak je deze geweldig


Jij wilt een prachtige promotiefilm maken. Wij willen niets liever dan voor jou een promotiefilm maken. Dit moeten we samen doen. Wij zullen onze uiterste best doen,  maar er zijn ook een paar dingen die jij kunt doen om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen.

Bereid je voor

Wanneer je een promotiefilm wilt maken is het heel belangrijk om een goede basis te hebben. Zorg ervoor dat je je eigen product of dienst van binnen en buiten kent. Weet welke boodschap jij wilt overbrengen met je promotiefilm en weet wat je ermee wilt bereiken. Deze voorbereiding is de fundering waarmee wij de promotiefilm gaan maken.

Weet wat er belangrijk is

Wij gaan uiteindelijk de promotiefilm maken, maar jij moet ons vertellen wat er belangrijk is. Maak daarin duidelijke keuzes. Niet alles kan even belangrijk zijn, want dan is er niets meer écht belangrijk. Wat wil je bereiken door het maken van deze promotiefilm? Geef het antwoord op die vraag de prioriteit.

Koppel op de juiste manier terug

Vertel ons niet wat er niet werkt, maar wat er wel werkt. Natuurlijk willen we het weten als er iets niet werkt voor je bedrijf, maar daarmee streep je maar één optie weg en blijft er een heleboel over. Wij horen graag waarom iets niet werkt en hoe je het graag anders zou zien. Op die manier begrijpen we jou en kunnen we de promotiefilm maken zodat hij bij je past.

Wees eerlijk

Als je eerlijk bent, herkent jouw kijker dat. Het helpt ons ook om de keuzes te maken die goed zijn voor jouw promotiefilm. Daarmee kunnen we jouw verhaal vertellen zoals jij het bedoelt en zal de kijker een vertrouwd gevoel krijgen. Houd je niet in want een film is net als een echt gesprek met iemand aangaan: als je liegt hebben ze het snel door!

Weet waar je goed in bent

Jij weet alles over jouw bedrijf. Wij weten alles over promotiefilms maken en verhalen vertellen. Dat is ook de reden dat je ervoor hebt gekozen om je promotiefilm door een studio te laten maken. We hechten veel waarde aan jouw kennis en feedback, maar vertrouw ook op ons. Wij zorgen dat het verhaal goed verteld wordt, jij zorgt voor het bedrijf.

Het allerbelangrijkste is….

Dat je er plezier in hebt

Een promotiefilm maken is een belangrijke zet voor je bedrijf, maar wat we doen is entertainment. Geniet er dus van! Hoe meer plezier we samen hebben in het proces, hoe beter het verhaal tot leven zal komen.  De beste resultaten komen immers voort uit passie en plezier.

Wil je ook een promotiefilm maken? Neem contact met ons op via onderstaande button!